Concediu in Thassos – Ziua 3

Ne-am trezit in timp, pentru micul dejun,
cu deja obisnuitele viespi, am scapat neintepat si data aceasta….

Apoi, piscina, soare, mare, piscina, soare… pana pe la ora 14:00 cand ne-a venit ideea, cam neinspirata, de a merge in Thassos – capitala insulei la 34 km de hotel.

In drum spre Thasos ne-am oprit si la fabrica de cristale swarovski… nu stiu cum era inauntru, n-am avut atractia de a intra, am preferat sa raman afara la umbra si sa citesc, sa fac cateva poze. Fabrica era pe un deal si oferea o priveliste… de ne descris dar de privit in continuu.

Pe la 16:00 am ajuns in Thassos, unde evident ne-am topit de caldura, abea daca am gasit cateva magazine deschise, am mancat la o terasa, am baut tot ce mai aveau rece grecii p’acolo , iar pe la 17:10 am cedat caldurii, dar ne-am retras la o terasa de pe faleza, intre 3 ventilatoare,  pentru a astepta sa deschida, dupa siesta greceasca, magazinul “Beneton” la ora 18:00.

Aprpos de siesta greceasca…
La inceput ii consideram pe greci un pic mai lenesi, dar dupa experienta de ne descris in clima lor, mi-am schimbat parerea.
Este imposibil, sa te muti din punctul A in punctul B, fara aer conditionat la purtator si sa nu risti un infart sau o comotie cerebrala, ceva tot pateai…

Pacaleala, la 18:30 nu era inca deschis, am renuntat… si ne-am intors la hotel.

Am luat aerul conditionat in brate si cu greu ne-am urnit la o baie in piscina, pe la asfintit, unde mai mult am agonizat decat innotat…

<< Ziua 2 | Ziua 4 >>

2 Comments

  1. Frumos mai povestesti. Astept si urmatoarele zile, mai ales despre drumul de intoarcere.

  2. Multumesc, chiar dacă vorbești serios sau ești sarcastica, fiindcă nu-mi dau seama, doar autoevaluarea este cea mai subiectivă formă de evaluare.
    Cat despre celelalte zile, ia-o încet, vin și ele ușor, ușor.

Comments are closed.