Concediu in Thassos – Ziua 6

Prajit, de acum ma uit la alti cum stau la soare,
umbreluta, piscina si astept ora 18:30 – 19:00

De suparare, azi n-am facut nici o poza, dar dupa ce am citit o vreme si m-am plimbat pe internet de ici – colo m-am hotarat sa ma apuc sistematic de scris pe blog. Dar ce-as putea sa scriu? Pentru moment despre concediu ulterior mi-au mai venit ceva idei. Si astfel am tercut la treaba, scriem si postam programat sa nu sufocam cititorii.

Este foarte placut sa stai pe o canapea de ratan cu perne mari si confortabile sa ai in fata piscnia, in plan apropiat si marea, in plan departat. Aproape ca iti trece supararea ca ii vezi pe ceilalti “liberi” prin soare, iar tu stai priponit la umbra cu mancarimi, periodice, pe piept si umeri avand acest peisaj in fata. Desi nu am facut atunci poze, era locul meu preferat de stat la calculator afara, fiindca aveam si singura priza de afara dupa canapea astfel ca imortalizasem privelistea cu ceva zile inainte.

Apoi, soarele, a cucerit pe la 15:00 – 16:00 si acest loc umbros. Era timpul sa ne retragem in camera, cel putin eu. Am vazut un film, am motait si abea pe seara dupa ce alti au mai facut o plaja, o baie, am iesit si eu cand soarele nu mai avea putere mai deloc pe la 19:00 macar o baie sa apuc.

M-am uscat cu greu si am mers sa mancam, tot in zona, la aceiasi terasa de familie de pe plaja unde mi-am compesat supararea, ca nu mai puteam sta la soare, cu ceva bere si un “Ghiros” – alta bomba calorica de fabricatie greceasca – pe care o servisem si cu o seara inainte si avusese efect. Imaginativa un soi de shaorma la farfurie fara lipie, dar pe o painica rotunda, plata, cu gaurele, imbibata in ulei de masline de care nici macar eu nu m-am putut atinge.

Apoi iar la somn, sperand ca a doua zi, o sa pot face baie, macar cu o ora mai devreme, de pe la 18:00.

<< Ziua 5 | Ziua 7 >>

1 Comment

Comments are closed.