Concediu in Thassos – Ziua 7

Dimineata – mic dejun – viespi

Ca toate zilele, din concediul in Thassos, aceasta a inceput cu lupta pentru mancare cu viespile. Ceva de neuitat, cel putin pentru mine, am facut si cateva poze pe aceasta tema… cu protagonistele.

Apoi stat la umbra, cafea, laptop, bere, citit pana pe la pranz cand soarele mi-a cucerit iarasi, ca in fiecare zi, umbra la care ma adaposteam. Dupa putina racorire in camera, un film, leneveala, citit, desi era deja obisnuit de foarte cald mi-am luat elan si-am facut o baie, am jucat un volei… am mai pozat asfintitul…

SouvlakiIntr-un final ne-am desprins de piscina, ne-am imbracat de oras si am plecat sa incheiem apoteotic ultima seara in Grecia cu o masa copioasa la Irene in Limenaria.
Evident ca am comandat tot un Souvlaki pe care l-am si fotografiat, desi era sa uit, amintindu-mi dupa ce am dislocat carnea de pe frigaruie.

Dupa niste cumparaturi cu scop de suvenir cum ar fi: ulei de masline, sapunuri si alte nimicuri, ne-am intors spre camera de hotel gandidu-ne la lungul drum de intoarcere pe care-l aveam de parcurs a doua zi…

<< Ziua 6 | Ziua 8 >>